نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

کی‌روش، گزینه مربیگری استقلال | مذاکرات جدی بعد از پایان فصل

  • کد خبر: ۳۲۳۹۸۵
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۹
  • ۱
کی‌روش، گزینه مربیگری استقلال | مذاکرات جدی بعد از پایان فصل
مسئولان باشگاه استقلال قصد دارند بعد از پایان فصل جاری، مذاکراتی جدی را با کارلوس کی‌روش برای مربیگری استقلال انجام دهند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال فرداشب در ورزشگاه آزادی رخ در رخ تیم خیبر قرار خواهد گرفت؛ دیداری که برای دو تیم اهمیت آن‌چنانی ندارد و تنها منجر به جا‌به‌جایی دو تیم در میانه‌های جدول خواهد شد. استقلال در شرایطی رخ در رخ خیبر قرار خواهد گرفت که همچنان موضوع انتخاب سرمربی فصل آتی در این تیم داغ است و گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره آینده نیمکت استقلال می‌شود.

در همین راستا از برخی نزدیکان باشگاه استقلال شنیده شده که مدیران این باشگاه در تلاش‌اند برای فصل بعد، یک سرمربی باکارنامه را روی نیمکت استقلال بنشانند تا استقلال با فراغ بال وارد لیگ آتی شود.

کارلوس کی‌روش، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال، یکی از گزینه‌های جدی باشگاه استقلال برای حضور در این تیم است و مذاکرات مقدماتی (در حد پیغام و ارائه پیشنهاد شفاهی) نیز با این مربی پرتغالی انجام شده است، اما مسئولان باشگاه استقلال در انتظار پایان فصل جاری هستند تا بعد از برگزاری نشست فوری درباره نیمکت این تیم به جمع‌بندی نهایی رسیده و درباره نام سرمربی استقلال به توافق برسند و مذاکرات خود را به طور جدی با گزینه مدنظر دنبال کنند.

البته بوژوویچ نیز شانس تداوم حضور روی نیمکت استقلال را دارد و چنانچه این مربی صرب موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی شود، ممکن است فصل آتی نیز سرمربی استقلال باقی بماند، اما بالقوه کارلوس کی‌روش به دلیل شناخت خود از فوتبال ایران و علاقه مدیران استقلال برای عقد قرارداد با وی، اقبال بیشتری برای تصاحب نیمکت استقلال خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرد امروز
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
0
0
قشنگ واضح و مشخص است که کی‌روش، برای سرمربی گری استقلال نمی آید بلکه می آید که علیه قلعه نویی ای کودتا کند و باز سرمربی ایران در جام جهانی باشد. ایرانی همیشه باید جاصل دسترنجش. را مفتی به خارجی بدهد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->